INDUSTRIJSKA BRZA VRATA - AUTOMATSKA VRATA

 

 

 

 

 

 

Serija S

 

Nova generacija

Rastući energetski troškovi širom sveta naveli su EFAFLEX da potpuno redizajnira brza spiralna vrata za zatvaranje velikih hala. Novi inženjerski dizajn označava poboljšanje fizičkih osobina vratne ploče i optimizaciju funkcionalnosti.
Usmerene ka budućnosti: lamele EFA-THERM®

Efaflex je prvi svetski proizvođač koji nudi seriju termičko izolovane lamele EFA-THERM® za vrata EFA-SST®. U zavisnosti od veličine vrata, one ostvaruju izvanrednu toplotnu izolaciju između 0,7 i 1,4W/m²K. Najnovije vratne ploče izuzetno su snažne, dugotrajne, čvrste i zvučno izolovane. Sa obzirom koliko svetlosti želite u svom prostoru, možemo da dodamo koliko kod vi želite EFA-CLEAR letvi od prozirnog pleksiglasa u vratnu ploču vaših EFA-SST® vrata. (One su takođe dostupne u varijanti sa duplim zastakljenjem).

 

Energ. efikasnost

Brza vrata EFA-SST® sa ugrađenom termičko-izolacijskom lamelom, bez termičkih mostova. Vrata sa tankim lamelama, s obzirom na svoju veličinu, dostižu vrednosti termičke prolaznosti i do 0,74W/m2K.

Bezbednost

Infracrvena zavesa EFA-TLG® u nivou kretanja vratne ploče i laserski skener EFA-SCAN® su dva, na svetu unikatna, bezbednosna sistema.

PARTNERI

Kompanija EFAFLEX se za veoma kratko vreme razvila u globalno preduzeće i ostvarila mrežu svojih aktivnosti koja pokrivaju ceo svet.

Servisna služba

Svi saradnici, od proizvodnje, montaže i servisa, jesu „saradnici“, koji su dobro obrazovani i imaju mnogo profesionalnog iskustava.