INDUSTRIJSKA BRZA VRATA - AUTOMATSKA VRATA

 

 

 

 

 

 

Serija CR

 

EFA-SRT®-CR vazdusno nepropusna brza rolo vrata

Serija CR zadovoljava sve kriterijume

Specijalna vrata EFAFLEX serije CR savršeno su prilagođena najvišijim standardima za sterilne prostorije. EFA-CR obezbeđuju čvrste zaptivke na svim stranicama vrata. Brza vrata imaju strukturu glatke površine i ivice koje nisu isturene. Omogućeno je lako čišćenje i u velikoj meri sprečeno zadržavanje čestica prašine. Tipovi vrata serije CR uglavnom su napravljeni od V2A nerđajućeg čelika i poštuju GMP internacionalne standarde i propise za sterilne prostorije.

Kao sva EFAFLEX brza vrata, i vrata za sterilne prostorije EFA-SRT®-CR zahvaljujući svojoj inovativnoj tehnologiji pružaju mnogo godina rada bez habanja, i to pri visokofrekventnoj upotrebi. Najjači argument da se odlučite za EFA-SRT®-CR svakako je njihova vazdušna nepropusnost, pomoću koje možete uštedeti na troškovima održavanja. Vrata EFA-SRT®-CR prave se kao modularna konstrukcija i svojim izgledom idealna su za proizvodnju u kontrolisanim uslovima.

NOVO: Sada sa TÜV sertifikatom za održavanje čistoće od vazdušnih čestica!

 

 

 

Energ. efikasnost

Brza vrata EFA-SST® sa ugrađenom termičko-izolacijskom lamelom, bez termičkih mostova. Vrata sa tankim lamelama, s obzirom na svoju veličinu, dostižu vrednosti termičke prolaznosti i do 0,74W/m2K.

Bezbednost

Infracrvena zavesa EFA-TLG® u nivou kretanja vratne ploče i laserski skener EFA-SCAN® su dva, na svetu unikatna, bezbednosna sistema.

PARTNERI

Kompanija EFAFLEX se za veoma kratko vreme razvila u globalno preduzeće i ostvarila mrežu svojih aktivnosti koja pokrivaju ceo svet.

Servisna služba

Svi saradnici, od proizvodnje, montaže i servisa, jesu „saradnici“, koji su dobro obrazovani i imaju mnogo profesionalnog iskustava.