INDUSTRIJSKA BRZA VRATA - AUTOMATSKA VRATA

 

 

 

 

 

 

Serija R

 

Visoko frekventna vrata za viljuškare

Vrata EFA-SRT® pravi su »allrounder«, višenamenska! Prikladna su kao unutrašnja vrata ili kao dodatna mera za zatvaranje velikih hala. EFAFLEX brza rolo vrata su visokokvalitetno rešenje za sve otvore kroz koja viljuškar mora redovno prolaziti.

Uvek u dobroj formi

Snažna užad od veštačke mase i zatezne opruge u ramovima vratnu ploču pri otvaranju drže zategnutom. Vetar, pritisak, promaja, visoke i niske temperature ne utiču na vratnu ploču: vratna ploča čuva formu i bez problema se može namotati i odmotati. Vratne ploče mogu biti sasvim providne, ali dostupne su i u mnogim drugim bojama.

 

 

Energ. efikasnost

Brza vrata EFA-SST® sa ugrađenom termičko-izolacijskom lamelom, bez termičkih mostova. Vrata sa tankim lamelama, s obzirom na svoju veličinu, dostižu vrednosti termičke prolaznosti i do 0,74W/m2K.

Bezbednost

Infracrvena zavesa EFA-TLG® u nivou kretanja vratne ploče i laserski skener EFA-SCAN® su dva, na svetu unikatna, bezbednosna sistema.

PARTNERI

Kompanija EFAFLEX se za veoma kratko vreme razvila u globalno preduzeće i ostvarila mrežu svojih aktivnosti koja pokrivaju ceo svet.

Servisna služba

Svi saradnici, od proizvodnje, montaže i servisa, jesu „saradnici“, koji su dobro obrazovani i imaju mnogo profesionalnog iskustava.