INDUSTRIJSKA BRZA VRATA - AUTOMATSKA VRATA

 

 

 

 

 

 

Serija F

 

EFA-SFT® brza sklapajuća vrata

Brza i neosetljiva

Horizontalan pokret brzih sklapajućih vrata obezbeđuju da se cela saobraćajna površina u trenutku oslobodi. Vrata serije F otvaraju se vrhunskim brzinama i izuzetno su snažna. Štite od buke, promaje, štede energiju i nude impresivnu toplotnu i zvučnu izolaciju.

Individualan dizajn

EFAFLEX brza sklapajuća vrata najčešće se upotrebljavaju pri završavanju zgrada i sastavni su deo moderne industrijske arhitekture. Zahvaljujući izvanrednoj različitosti u individualnom dizajnu, perfektno se uklapaju u svaku fasadu.

 

 

Energ. efikasnost

Brza vrata EFA-SST® sa ugrađenom termičko-izolacijskom lamelom, bez termičkih mostova. Vrata sa tankim lamelama, s obzirom na svoju veličinu, dostižu vrednosti termičke prolaznosti i do 0,74W/m2K.

Bezbednost

Infracrvena zavesa EFA-TLG® u nivou kretanja vratne ploče i laserski skener EFA-SCAN® su dva, na svetu unikatna, bezbednosna sistema.

PARTNERI

Kompanija EFAFLEX se za veoma kratko vreme razvila u globalno preduzeće i ostvarila mrežu svojih aktivnosti koja pokrivaju ceo svet.

Servisna služba

Svi saradnici, od proizvodnje, montaže i servisa, jesu „saradnici“, koji su dobro obrazovani i imaju mnogo profesionalnog iskustava.