INDUSTRIJSKA BRZA VRATA - AUTOMATSKA VRATA

 

 

 

 

 

 

Automatska vrata


U našoj ponudi posedujemo više tipova automatskih vrata renomiranih svetskog proizvođača Efaflex iz Nemačke. Vrata se odlikuju visokim kvalitetom izrade, dugim vekom trajanja, visokim stepenom sigurnosti za korisnike…

Automatska klizna vrata

Automatska klizna vrata EFAFLEX namenjena su za objekte sa visokom frekvencijom prolaza (tržni centri, mega marketi, bolnice…). Odlikuju se brzim i tihim radom, dugim vekom trajanja, mogućnošću podešavanja za određene poterbe korisnika, visokim stepenom sigurnosti…

Vrata su izrađena od aluminijumskih profila sa ispunom od sigurnosnog ili kaljenog stakla debljine 10mm, odnosno ako su u upotrebi termo stakla do debljine 24mm. Detekcija prisutnosti prepreke se ostvaruje putem radara smeštenim na automatu iznad vrata. Visina automata može biti 108 i 150mm.

Tipovi vrata mogu biti: jednokrilna, dvokrilna kao i jednokrilna teleskopska odnosno dvokrilna teleskopska. U zavisnosti od tipa vrata dimenzije otvora u koji se vrata ugrađuju može biti do 2500x2500mm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Energ. efikasnost

Brza vrata EFA-SST® sa ugrađenom termičko-izolacijskom lamelom, bez termičkih mostova. Vrata sa tankim lamelama, s obzirom na svoju veličinu, dostižu vrednosti termičke prolaznosti i do 0,74W/m2K.

Bezbednost

Infracrvena zavesa EFA-TLG® u nivou kretanja vratne ploče i laserski skener EFA-SCAN® su dva, na svetu unikatna, bezbednosna sistema.

PARTNERI

Kompanija EFAFLEX se za veoma kratko vreme razvila u globalno preduzeće i ostvarila mrežu svojih aktivnosti koja pokrivaju ceo svet.

Servisna služba

Svi saradnici, od proizvodnje, montaže i servisa, jesu „saradnici“, koji su dobro obrazovani i imaju mnogo profesionalnog iskustava.